Voting in de Doelen!

Breng je stem voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen uit in de Willem Burger Hal

 

Op woensdag 15 maart wordt de Doelen voor de derde keer omgebouwd tot stemlokaal. Vroeg in de ochtend gaan de deuren van de Willem Burger Hal aan het Kruisplein open voor de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen.   

De laatste keer dat er in de Doelen gestemd kon worden is alweer twee jaar geleden, toen op 17 maart de Tweede Kamerverkiezingen plaatsvonden. Ruim 1000 Rotterdammers wisten de weg naar de Willem Burger Hal te vinden om hun stem uit te brengen. In de prachtig door het Doelen styling team ingerichte hal vulden de stemmers hun stembiljet in en dronken na afloop een espresso of cappuccino aan de bar. Voor de early birds lag er een waar collector’s item klaar: een button met de tekst 'Ik heb in de Doelen gestemd'. 

Directeur de Doelen Janneke Staarink: "Verkiezingen zijn belangrijk en wij hebben plek. We geven uiteraard geen stemadvies maar hopen wel dat iedereen meedoet aan het Feest der Democratie!"


Stemmen in de Doelen
Woensdag 15 maart
07:30 - 21:00
Willem Burger Hal, de Doelen


De Doelen
De Doelen Concertgebouw, poppodium, festivalhart, congresruimte én bruisende hotspot. Meer weten over het karakteristieke rijksmonument in het hart van Rotterdam? Bekijk de website van de Doelen voor meer informatie en de concertagenda (www.dedoelen.nl).

of 7