Waluw Vintage Market terug in de Doelen met super voorjaarseditie

Een nieuwe lente, een nieuw begin  

De Waluw Vintage Market in de Rotterdamse Doelen is na de succesvolle wintereditie afgelopen december in rap tempo een traditie aan het worden. En dat betekent goed nieuws voor de vele liefhebbers van bijzondere vintage design en fashion. Op zondag 7 mei vindt de derde editie van de Waluw Vintage Market plaats, dit keer rond de dansvloer in de stijlvolle Grote Hal.   

Hoge kwaliteit 
De Waluw Vintage Market wordt door tout Rotterdam en ver daarbuiten geroemd om de hoge kwaliteit van vintage, bric a brac, curiosa, design & fashion. Van sixties meubels en porselein tot unieke fashion labels en USA streetwear, het is een waar vintage walhalla waar honderden fans op afkomen. 

Organisator & Style Master Christian Igesz: "De lente is in het land en we zijn zeer verheugd dat de markt niet meer weg te denken is in die prachtige Doelen. De mid-century sfeer van het gebouw maakt het tot een zeer aangename plek om een tijd lang te verpozen."

Talent Break
Waluw heeft zoals gewoonlijk weer het puikje van vintage handelaren weten te boeken. Ook aan entertainment is gedacht: DJ Plentyvyenty draait vanaf 12:00 uur.

Uiteraard is gedurende de hele dag de bar open voor drinks, terwijl top snacks worden verzorgd door Amazing Oriental. 

Tip 
Tip van Waluw: Neem naast je betaalpas vooral ook cash geld mee, aangezien sommige vintagehandelaren niet aan pinnen doen. Dichtstbijzijnde ATM staat op Centraal Station bij de kaartverkoop.

Voor de grootste fans en kooplustigen die niet langer kunnen wachten zijn nu al Early Bird toegangsbewijzen te koop via dedoelen.nl. Op de dag zelf zijn tickets aan de deur verkrijgbaar.  

Waluw Vintage Markt: voorjaarseditie
Zondag 7 mei 2023
Aanvang: 9:00 uur
Einde: 16:00 uur 
Ingang: Hoofdingang de Doelen, Schouwburgplein 50, Rotterdam 3012 CC 
Entree: €4 in de voorverkoop via doelen.nl
Aan de deur: €4,80 (pin only)

of 7