Week of the friend

Vandaag start onze week van de vriend! Tijdens deze week organiseren we een aantal evenementen en activiteiten exclusief voor onze vrienden. Want vrienden zijn enorm belangrijk voor de Doelen!  

Op het programma van deze speciale week staan activiteiten waarmee onze vrienden een exclusief kijkje achter de schermen krijgen. Van het bezoeken van een repetitie tot een rondleiding achter de schermen. Ook kunnen de vrienden onder leiding van podcastmakers en kunstkenners Siebe Thissen en Mieke van der Linden de Art Walk lopen, onze kunstroute langs de bijzondere kunstcollectie die te vinden is in ons concertgebouw.  
Voor de vrienden die tijdens deze week helaas niet naar de Doelen kunnen komen, of vanuit huis willen genieten van de Doelen, stellen we een aantal opgenomen concerten uit ons archief beschikbaar om online terug te kijken. 

De Doelen vrienden 
Vrienden bieden financiële ondersteuning aan de Doelen, zodat we hoogwaardige concerten en culturele evenementen kunnen blijven organiseren, talentvolle artiesten kunnen ondersteunen én educatieve programma's kunnen aanbieden aan een breed publiek. 

Met hun bijdrage helpen ze ons om muziek tot een factor van betekenis op het podium en in de zaal. Dit doen we door een plek te bieden aan jong talent, jongeren en kids bij onze programmering te betrekken, en door experiment en vernieuwing aan te moedigen. Zo investeren we samen in de toekomst van muziek. 
Je wordt al onderdeel van de Doelen vrienden vanaf €60 per jaar, dit is €5 per maand. Om je te bedanken voor deze bijdrage ontvang je uitnodigingen voor bijzondere evenementen zoals de week van de vriend, kortingen of gratis tickets en natuurlijk een nieuwsbrief over alles wat we dankzij onze vrienden kunnen doen!  

Lees meer over de Doelen vrienden via onderstaande knop. 

meer info

of 4