bereid je voor op het nieuwe klassieke seizoen van de Doelen!

Het nieuwe klassieke seizoen van de Doelen staat voor de deur! Vanaf donderdag 30 maart 2023 kun jij jouw tickets voor 2023/2024 kopen. Hier vind je alle tips om optimaal van het programma van de Doelen te kunnen genieten. Dit is wat je te wachten staat: 

 
Een mix van internationale sterren die we een Rotterdams podium geven en van lokale makers aan wie we een internationaal podium bieden. Van grote solisten, orkesten en dirigenten tot grensverleggende jonge musici die ons blikveld verruimen. Podium voor het gevestigde én de niche, het vertrouwde én het prikkelende. Met programma’s die actueel of juist tijdloos zijn. Programma’s waarvan wij geloven dat het de moeite waard is om ze nú te horen. 
 
Bekijk het programma en kies je favoriete concerten 
Klaar om in ons programma te duiken? Vergeet dan niet eerst in te loggen op je Doelen-account; markeer je favorieten door op het ‘hartje’ te klikken en verzamel zo in één overzicht de concerten die je interessant vindt.  
 
Laat je op weg helpen met onze series 
Onze nieuwe series zijn thematische routes die je de weg kunnen wijzen. De series presenteren we op een nieuwe manier, die hopelijk prikkelt tot (her)ontdekken. In Grote namen de wereldtop aan orkesten, solisten en ensembles. Jonge status quo-bepalers, die hun plek al hebben opgeëist, vind je in Up-and-coming.  
 
Voor de liefhebber van intieme bezettingen is er Kamermuziek & Recitals. Barok geeft een frisse blik op het verre verleden in grote én kleine bezettingen. De Doelen-selectie van eigen bodem is te vinden in Echt Rotterdams - een bundeling van lokale makers, componisten en ensembles die recht doet aan onze stad, die altijd in beweging is. 
 
In Wil je gehoord hebben vind je drie concerten die focussen op één substantieel werk én een concert met een sterdirigent en -solist. En dan zijn er nog concerten verbonden aan Bijzondere dagen in het jaar. Het Nieuwe Nu is de opvolger van onze Red Sofa-serie. Dé plek waar vernieuwende makers, hedendaagse perspectieven, actuele geluiden en nieuwe concertvormen worden ontdekt. 
 
25% korting bij 4 concerten 
Voor wie een eigen weg wil gaan, kan ook helemaal zelf kiezen. Vanaf 4 concerten geldt namelijk een korting van 25%. Dat geeft meer flexibiliteit en maakt het makkelijker om eens iets nieuws te proberen, om series te combineren of maar een gedeeltelijke serie te kopen. Bij het afrekenen kies je per concert de serieprijs van 25%.
 
30 jaar of jonger? Bezoek de Doelen voor een tientje! 
Muziekliefhebbers tot en met 30 jaar zitten goed bij de Doelen: voor slechts een tientje kun je ieder concert uitproberen! Selecteer bij het afrekenen het speciale jongerentarief.  
 
Hulp nodig met kiezen of bestellen? 
Het Doelen-team helpt graag en staat het hele seizoen voor iedereen klaar. Bel of kom langs bij Tickets & Service op Schouwburgplein 50, Rotterdam. Hier vind je ook de geprinte seizoenbrochure om gratis mee naar huis te nemen.  
 
Blijf op de hoogte 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van al het nieuws en volg ons op social media. We zijn te vinden op: 
 
Instagram en YouTube @dedoelenrotterdam 
Facebook en Twitter @dedoelen 
 
Dit is nog niet alles 
Naast alle klassieke concerten volgt nog veel meer programmering voor 2023/2024: internationale popsterren, jamsessies, hiphop, schoolconcerten, The Jazz Corner, Doelen Kids op woensdagmiddag, de Doelen Studio… Houd hiervoor onze website en socials in de gaten. 
 
Tot in de Doelen! 

of 7