international VR Awards in de Doelen

De Doelen nieuwe thuisbasis voor vijfdaagse Immersive Tech Week

 

De Doelen haalt Immersive Tech Week én de internationale VR Awards 2022 naar Rotterdam. Van 28 november tot 2 december opent het gebouw de deuren voor de top van de virtual en extended reality-wereld, die bestaat uit een gevarieerde groep professionals, kunstenaars, onderzoekers, beleidsmakers, investeerders, studenten en andere creatieven. Ook de meest belangrijke bedrijven en kennisinstellingen uit deze industrie ontbreken niet. 
 
De achtse editie van Immersive Tech Week (voorheen VRDays Europe) met de Doelen als nieuwe thuisbasis staat in het teken van nieuwe technologieën als Virtual Reality, Augmented Reality, Artificial Intelligence en Metaverse. Hierbij organiseert het team in samenwerking met AIXR de VR Awards 2022, die internationaal de koplopers op het gebied van immersieve technologie bepaalt. De editie in Rotterdam wordt de grootste tot nu toe met een recordaantal inzendingen en een spannende line-up van juryleden. 
 
Directeur de Doelen Janneke Staarink: “Het is een eer om de indrukwekkende VR Awards in Rotterdam te mogen hosten en daarmee de wereldwijde top op het gebied van VR naar onze dynamische en innovatieve stad te halen”. 
 
Oprichter en festivaldirecteur Immersive Tech Week Benjamin de Wit: “VR Awards is een prachtige toevoeging aan Immersive Tech Week. Het is een onafhankelijke en prestigieuze awardshow die nog ontbrak in een week waarin onderzoekers, kunstenaars, professionals, ondernemers en enthousiastelingen uit verschillende disciplines en industrieën samenkomen om ideeën en inspiratie rondom immersive tech met elkaar te delen”. 
 
Kaarten voor de populaire award-ceremonie, die bestaat uit een exclusief 3-gangen diner en VIP-afterparty, zijn te koop via het VR Awards-team en de VR Awards-website. Bezoekers met een ITW Full Pass krijgen de mogelijkheid de award-show live bij te wonen in de Doelen (gelimiteerde plaatsen). 
 
Early bird tickets voor Immersive Tech Week 2022 zijn nu te koop. Het programma en sprekers worden binnenkort bekend gemaakt. Klik hier voor meer informatie. 

of 7