Club MCvanderWal

Get ready for a friday night full of entertainment, comedy, variété and magic
  • Fri 29 Mar ’24
    18:00 - 23:30
    Studio 8

Stap binnen in de betoverende wereld van variété en magie bij Club MC VanderWal in de Doelen! Bereid je voor op een avond vol spektakel, verrassingen en onvergetelijke momenten die je nog lang zult koesteren. Mis deze unieke kans niet om de nostalgische sfeer van het legendarische Circus-Variété opnieuw te beleven, maar dan met een eigentijdse twist.

Op 29 maart 2024 verwelkomt MC VanderWal niet één, niet twee, maar drie fenomenale gastartiesten die de avond naar een hoger niveau tillen:

🎹 June Gan - Als pianiste heeft ze een rijke ervaring opgebouwd door diverse koren en big bands te begeleiden, tot ze in 2019 door Dave werd uitgenodigd om live met hem op te treden tijdens het succesvolle Cabaret ‘d’Amour. Bij Club MC VanderWal zal ze de flamboyante MC begeleiden tijdens drie meeslepende cabaretnummers.

🎩 Niels Pronk - Een ware meester in het vermaken van mensen met zijn humor en goochelkunsten. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, jubilea of educatieve shows voor basisschoolleerlingen, Niels weet altijd precies hoe hij zijn publiek moet boeien en betoveren.

🤹‍♂️ David Severins - David behaalde in 2011 succesvol zijn bachelorgraad in Circus Arts. De afgelopen jaren heeft David opgetreden in cabaretclubs en theatershows in Amsterdam, Rome, Istanbul, Genève, Berlijn, Brussel en Keulen, en heeft hij getoerd door Nederland en Israël met het gerenommeerde dansgezelschap Scapino Ballet. Hij is verschenen in de beroemde Franse tv-show "Le Plus Grand Cabaret Du Monde" en heeft opgetreden met de Südwestdeutsche Philharmonie in de prachtige concertzaal van Luzern. Momenteel tourt David met zijn one-man variétéshow #JUGGLER en vormt hij samen met Dave van der Wal het hoofd van de Nederlandse Variété Stichting.

Dus, zet het in je agenda en maak je klaar voor een vrijdagavond vol entertainment, comedy, variété en magie bij Club MC VanderWal.

Komt dat zien, komt dat zien! We verwelkomen je graag op de laatste vrijdag van de maand voor een onvergetelijke ervaring in de Doelen.