steun de Doelen

De Doelen is dé plek voor internationale programmering, bijzondere ontmoetingen en ontdekkingen in Rotterdam. Wil jij hieraan bijdragen en je op een bijzondere manier verbinden aan de Doelen? Dit kan op verschillende manieren, zowel bedrijfsmatig als particulier. Met een groot of klein budget en eenmalig, eenjarig of langdurig.

eenmalig doneren

 

waar draag je aan bij?

Dankzij jouw steun kunnen we blijven investeren in het ondersteunen van jong talent, het stimuleren van ontmoetingen, innovatieve programmering, educatie én onderhoud en vernieuwing van het gebouw.  

contact

Heb je vragen over het steunen van de Doelen? Wil je bij voorkeur een specifiek project steunen? Of heb je een creatief idee of voorstel dat kan bijdragen aan de toekomst Doelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Bobby van Langeveld of Ciska van Beek via steun@dedoelen.nl. We helpen je graag verder!  

fiscaal voordeel

Jouw schenking is, vanwege de culturele ANBI-status van de Doelen, vrijgesteld van schenk- en erfbelasting en komt dus geheel ten goede aan de Doelen. Dit heeft voor jou als schenker ook fiscale voordelen! Lees meer over deze voordelen via de knop hieronder.  

fiscaal voordeel

Stichting de Doelen Steunfonds ANBI

Alle ontvangen giften en donaties komen ten goede aan de Stichting de Doelen Steunfonds. Deze culturele ANBI biedt de Doelen financiële ondersteuning voor innovatieve programmering en uitzonderlijke projecten, educatieprogramma’s, talentontwikkelingsprojecten en onderhoud van het gebouw. 

meer informatie

de Doelen ontvangt structurele steun van