word vriend en
draag bij aan
de toekomst
van de Doelen

Vrienden zijn essentieel voor de Doelen. Samen met alle andere vrienden bouw je met ons aan een toekomst vol topmusici, bevlogen liefhebbers en prachtige muziek. De toekomst van de Doelen maken we tenslotte samen! 

Onze vrienden bieden financiële ondersteuning aan de Doelen, zodat we hoogwaardige concerten en culturele evenementen kunnen blijven organiseren, talentvolle artiesten kunnen ondersteunen én educatieve programma's kunnen aanbieden aan een breed publiek.

Met jouw vriendenbijdrage help je ons om muziek tot een factor van betekenis op het podium en in de zaal. Dit doen we door een plek te bieden aan jong talent, jongeren en kids bij onze programmering te betrekken, en door experiment en vernieuwing aan te moedigen. Zo investeren we samen in de toekomst van muziek.

''Ik ben vriend omdat ik van de Doelen ben gaan houden''

- Annie, vriend van de Doelen

iedere vriend is belangrijk

De Doelen heeft verschillende soorten vriendschappen. Je wordt al onderdeel van de Doelen vrienden vanaf €60 per jaar, dit is €5 per maand. Kan en wil je graag meer bijdragen aan onze missie? Kies dan voor een hogere bijdrage, bepaal zelf het bedrag. Ook kan je op naam van je bedrijf onderdeel worden. Welke vriend je ook bent, jouw betrokkenheid doet ertoe!

vriend of duo vriend

Als vriend steun je de Doelen als individu. Wil je graag samen met iemand de Doelen steunen, bijvoorbeeld met je partner, bff of tante, dan kan je dat doen als duovriend. Je steunt dan voor €100,- de Doelen met z’n tweeën en geniet ook van de voordelen voor twee personen. Wij vinden het belangrijk dat je zelf kan bepalen met wie je samen dit duovriendschap aangaat, je hoeft dan ook niet op hetzelfde adres te wonen.  

''Ik ben vriend omdat ik daardoor bij kan dragen aan de connectie tussen jongeren en klassieke muziek''

- Indy, vriend van de Doelen

Wij bedanken onze vrienden graag voor hun bijdrage. Met uitnodigingen voor bijzondere evenementen, kortingen en gratis tickets, rondleidingen achter de schermen en natuurlijk een nieuwsbrief over alles wat we dankzij onze vrienden kunnen doen. Onze duo vrienden, en vrienden die €250,- of meer bijdragen ontvangen onze bedankjes voor twee personen. 

fiscaal voordeel

Dankzij de culturele ANBI-status van de Doelen levert je vriendenbijdrage fiscale voordelen op. Door je gift vast te leggen maak je optimaal gebruik van dit voordeel. Hierdoor is je bijdrage volledig aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Bekijk deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens. 

contact 

Kom met ons in contact voor al je vragen over onze vrienschappen. Wil je graag meer bijdragen als duovriend of heb je een bijzondere vraag? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen, of neem gerust contact op met Bobby van Langeveld via steun@dedoelen.nl of door te bellen of WhatsAppen naar +316 45 54 69 66. 

Stichting de Doelen Steunfonds ANBI

Alle ontvangen giften en donaties komen ten goede aan de Stichting de Doelen Steunfonds. Deze culturele ANBI biedt de Doelen financiële ondersteuning voor innovatieve programmering en uitzonderlijke projecten, educatieprogramma’s, talentontwikkelingsprojecten en onderhoud van het gebouw. 

meer informatie

zie ook