veelgestelde vragen de Doelen vrienden

Hieronder vind je antwoorden op de veelgestelde vragen over de Doelen vrienden. 

wat is het doel van de Doelen vrienden?

Het doel is om financiële ondersteuning te bieden aan de Doelen, zodat we hoogwaardige concerten en culturele evenementen kunnen blijven organiseren, talentvolle artiesten kunnen ondersteunen én educatieve programma's kunnen aanbieden aan een breed publiek. 

wat gebeurt er met mijn bijdrage?

De opbrengsten van de Doelen vrienden worden aan vier verschillende doelen besteed; educatie en participatie, innovatieve programmering, talentontwikkeling en het gebouw. Elk van deze doelen draagt bij aan onze missie om muziek en cultuur toegankelijker, levendiger en inspirerender te maken voor iedereen!

kan ik kiezen waar mijn bijdrage naartoe gaat?

Wij hebben vier geefdoelen waar de bijdrages van onze vrienden aan ten goede komen; innovatieve programmering, educatie en participatie, talentontwikkeling en het gebouw. Bij het aanmelden als vriend kan je aangeven welk doel jij het belangrijkste vindt. Dit is niet gebonden, maar we houden hier wel rekening mee. Wil je graag een specifiek doel of project steunen, neem dan contact op met Bobby van Langeveld via steun@dedoelen.nl, of bel 06 45 54 69 66. 

word ik bedankt voor mijn bijdrage?

Natuurlijk! Wij bedanken onze vrienden graag voor hun bijdrage. Met uitnodigingen voor bijzondere evenementen, rondleidingen achter de schermen, en natuurlijk een nieuwsbrief over alles wat we dankzij onze vrienden kunnen doen. 

word ik op de hoogte gehouden van de impact van mijn bijdrage?

Zeker. We praten je graag bij over wat voor de bijzondere projecten we dankzij jouw bijdrage kunnen doen. Zowel via een nieuwsbrief als op onze website houden we je op de hoogte. 

wat is het verschil tussen een vriend en een duo vriend?

Als vriend steun je de Doelen als individu. Wil je graag samen met iemand de Doelen steunen, dan kan je dat doen als duo vriend. Je steunt dan met z’n tweeën de Doelen en geniet ook van de voordelen voor twee personen. Wij vinden het belangrijk dat je zelf kan bepalen met wie je samen dit duovriendschap aangaat, je hoeft dan ook niet op hetzelfde adres te wonen.  

hoe wijzig, of zeg ik mijn vriendenbijdrage op?

Hiervoor kan je contact opnemen met Bobby van Langeveld via steun@dedoelen.nl of door te bellen naar 06 45 54 69 66. 

Is mijn vriendenbijdrage fiscaal aftrekbaar?

Ja, vanwege de culturele ANBI-status van de Doelen kan jouw donatie fiscale voordelen opleveren. Lees meer over deze voordelen op deze pagina.

wat zijn de voorwaarden van de Doelen vrienden?
hoe kan ik nog meer bijdragen aan de Doelen?

Er zijn verschillende manieren om bij te dragen aan de Doelen. Zo kan je eenmalig een donatie achterlaten, je kunt structureel bijdragen als vriend, je kunt nalaten aan de Doelen en ook bedrijfsmatig zijn er mogelijkheden om te steunen. Tevens is er de mogelijkheid om je in te zetten als vrijwilliger. 

antwoord niet gevonden?

Neem dan gerust contact op met Bobby van Langeveld via steun@dedoelen.nl of bel +316 45 54 69 66. We helpen je graag verder.