Popronde 2023 w/ Max Hell, Jarlentji, Xa4, Hipqy, Toto Boroto & meer!

Ontdek de nieuwe generatie popmuzikanten
  • Sat 4 Nov ’23
    19:30
    de Doelen Studio
  • Sat 4 Nov ’23
    19:30
    Eduard Flipse Zaal

De Popronde komt weer naar de Doelen! 

Op zaterdag 4 november luister je in de Doelen naar de talenten van Popronde, het reizende muziekfestival door Nederland. Upcoming Nederlandse bands en artiesten krijgen dan de kans om speel- en tourervaring op te doen, een nieuw publiek te bereiken en hun netwerk in andere steden uit te breiden. Zo ook in Eduard Flipse zaal en de Doelen Studio. Op ons podium, midden in de stad, zijn concerten van een selectie nieuwe generatie popmuzikanten te beluisteren.

Op het programma staan:

 

Eduard Flipse Zaal

XA4| 20:00 - 20:45
Bij de muziek van XA4 wordt live akoestische piano gemixt met elektronische uitbreidingen en soundscapes gecreëerd met opgenomen samples van zijn oude Bechstein-vleugel. Invloeden in zijn muziek variëren van minimal en ambient tot klassiek en elektronisch. Hij bracht werk uit bij Excelsior AMS en het label van Philip Glass in NYC: Orange Mountain Music.

Hiqpy | 21:15 - 22:00
Wat als Kurt Cobain en Ariana Grande samen een Pokémon zouden krijgen? Ja, dan krijg je zo ongeveer een Hiqpy. Het 4 koppige beestje is speels en ietwat eigenwijs. Superkracht: Spuwt vlammetjes van galmende adlibs en fuzzy gitaren.

Toto Boroto | 22:30 - 23:15
Five-piece bedroom-pop from Amsterdam. Sometimes mellow, sometimes loud. Taking it easy for all you sinners.

 

de Doelen Studio

Jarlentji | 20:30 - 21:15
Jarlentji: Songwriter, zangeres en producer die R&B combineert met o.a. Electronic, Pop en Hiphop en haar eigen unieke sound creëert. Bij Jarlentji draait het om banging beats, dynamiek en openhartige lyrics. Niet in kaders denken, maar verschillende muziekgenres en onderwerpen met elkaar verbinden. Live speelt ze met haar band uitgebreide arrangementen!

Benoit  | 21:45 - 22:30 
De Gezegende creatieveling uit amersfoort, die rap en zang combineert in een dansbaar en mainstream jasje als nog nooit eerder is gedaan. Hij hanteert diverse stijlen zoals drum & bass, trap, 2step en jersey club. Met zijn sterke refreinen, aparte stem geluid en vatbare bars creëert hij een goeie vibe met veel energie.

Max Hell | 23:00 - 23:45 
Gruizige rammelrock uit de Amsterdamse indie-scene. Max Hell verscheen eind 2021 ogenschijnlijk uit het niets met band op het podium, in onder andere voorprogramma’s van Sophie Straat en Personal Trainer. Live staat Max Hell bekend om energieke optredens, waarbij “pop met punkpoeder" wordt afgewisseld door plotselinge “schreeuwen vanuit de onderbuik”.