Alexander O'Neal

Time to say goodbye
 • wo 11 okt ’23
  deuren open
  19:15
  start
  20:30
  pauze
  21:15
  eind
  22:25
  Grote Zaal

Een legendarische soul en r&b artiest op ons podium

Na bijna vijf decennia in het vak begint de legendarische zanger Alexander O'Neal aan zijn 'Time to Say Goodbye: Farewell World Tour'.

De geliefde soulster gaat voor de laatste keer op tour! 'Time to Say Goodbye' neemt het publiek mee op een prachtige reis door zijn ongelooflijke carrière met nooit eerder vertoonde foto's, getuigenissen en eerbetuigingen, alles op de melodie van enkele van Alex's meest geliefde nummers uit zijn legendarische repertoire, waaronder "Criticize," "Fake" en "If You Were Here Tonight".

Vergezeld door zijn voortreffelijke 9-koppige live band, zullen menig traantjes gelaten worden als het publiek samenkomt om de carriëre van Alexander O'Neal te vieren. Met een zielvolle en krachtige stem, die wordt vergeleken met die van Otis Redding, voelt Alexander O'Neal zich op zijn gemak met dansvloerkrakers en relaxte luisterliedjes. De kracht van zijn materiaal en zijn krachtige vocalen zijn te horen op zijn vele nummer 1-hits, waaronder het titelloze debuutalbum "Alexander O'Neal" uit 1985, het enorme succesalbum "Hearsay" uit 1987, "All True Man" uit 1991 en "Lovers Again" uit 1998.

Na afloop van dit concert vindt er een afterparty plaats in de hal van onze Grote Zaal. Van 22:30 tot 00:00 kan je genieten van de sounds van Ms Cruden!