Sky Feliz

Een eclectisch palet van R&B en neo-soul

Sky Feliz, een R&B-artieste van Britse, Surinaamse en Nederlandse afkomst, is bezig haar unieke plek in de muziekindustrie te veroveren. Haar muziek omspant moeiteloos genres als alternatieve R&B, neo-soul en elektronische klanken en laat haar eclectische muzikale palet zien. Als een echte visionair siert Sky niet alleen het podium met haar soulvolle zang, maar beheerst ze ook het creatieve proces als songwriter, producer en actrice. Haar muziek getuigt van haar veelzijdigheid en gaat naadloos over van persoonlijke en intieme nummers naar grootse, opzwepende optredens.

Haar debuut-EP 'Patience', die in oktober 2023 werd uitgebracht, heeft al veel weerklank gevonden in de ether en belandde op populaire afspeellijsten en radioprogramma's, waaronder NPO Radio 2 Soul & Jazz en FunX, maar ook op afspeellijsten als R&B Magic, New Music Friday, Movement, Fresh Finds en EQUAL. Slechts een dag voor de officiële release van de EP wist Sky het publiek te boeien met haar eigen live show bij PAARD, begeleid door een vierkoppige band. Dit optreden toonde haar vermogen om het publiek te boeien in verschillende omgevingen en bevestigde haar status als dynamische live performer.

Na een periode van relatieve stilte na haar veelgeprezen debuut-EP vorig jaar, is Sky weer helemaal terug van weggeweest. Ze heeft achter de schermen gewerkt aan nieuwe muziek samen met de getalenteerde producer Lamsi. De langverwachte eerste single staat op het punt om uitgebracht te worden en belooft een frisse, nieuwe kant van Sky te laten horen. Met een meer uptempo geluid hoopt ze een nog breder publiek aan te spreken terwijl ze trouw blijft aan haar R&B roots.

Sky heeft ook niet stilgezeten, want ze is druk bezig geweest met het spelen van talloze shows, waaronder een opmerkelijk optreden bij NTR's Bedstay en zelfs als aftershow voor Boyz II Men. Ze is ook geselecteerd voor Popronde en zal deze zomer optreden op Hit The City Festival. Als aanstormend talent is Sky Feliz zeker iemand om in de gaten te houden in de zich ontwikkelende R&B-scene.