Aynur

representing Kurdish music heritage
 • zo 25 feb ’24
  deuren open
  19:30
  start
  20:30
  eind
  22:00
  Jurriaanse Zaal

Koerdische volksmuziek met een van de meest rijke stemmen van onze tijd!

Ervaar de schoonheid van Koerdische muziek met de internationaal geprezen zangeres, Aynur! Bekend om haar betoverende stem en meeslepende optredens, is Aynur een ware icoon in de Koerdische muziekwereld. 

Aynur wordt erkend vanwege haar herinterpretatie van traditionele Koerdische volksliederen en haar vermogen om ze te vermengen met hedendaagse elementen, waardoor ze een unieke en meeslepende muziekstijl creëert. Ze heeft internationale erkenning gekregen voor haar bijdragen aan de Koerdische muziek en heeft verschillende albums uitgebracht die zowel binnen de Koerdische gemeenschap als daarbuiten goed zijn ontvangen.

Haar muziek overstijgt grenzen en raakt luisteraars van alle achtergronden. Haar unieke vermogen om traditionele Koerdische klanken te vermengen met moderne invloeden creëert een werkelijk onvergetelijke ervaring. Maak kennis met haar adembenemende optredens, waarin ze moeiteloos het verleden verbindt met het heden, terwijl ze het rijke erfgoed van de Koerdische muziek behoudt en tegelijkertijd vernieuwing omarmt.

Mis deze gelegenheid niet om een van de meest gevierde stemmen van onze tijd te ervaren. Dompel jezelf onder in de roerende melodieën en aangrijpende teksten die harten over de hele wereld hebben geraakt. Het concert van Aynur belooft een betoverende reis door het culturele tapijt van Koerdische volksmuziek!

To hear Aynur’s voice is to hear the transformation of all the layersof human joy and suffering into one sound. It reaches so deep into our soul, tears into our hearts, and then we are for one moment, joined as one. It is unforgettable!

Yo-Yo Ma