ANÚNA - A Mystical Christmas

The original choir of Riverdance
  • vr 20 dec ’24
    20:30
    Willem Burger Zaal
  • Exclusief servicekosten: €3,75 per bestelling. Lees hier over het ruilbeleid. 

Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Het internationaal befaamde koor betovert zijn gehoor met engelengezang en chants van ongeëvenaarde klasse. Het is het inmiddels een traditie dat Anúna in december ons land aandoet met een tournee. 
 
De zangers en zangeressen onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn, koesteren hun directe contact met het publiek. Regelmatig bewegen zij zich al zingend gracieus door de gangpaden. Zo wordt de toehoorder letterlijk omringd door een klankentapijt van loepzuivere engelenzang, ritmische songs en meditatieve liederen. De zeldzaam mooie meerstemmigheid verraadt een grote geoefendheid en discipline. 
 
Anúna put de inspiratie voor zijn rijkgeschakeerde repertoire zowel uit religieuze bronnen als uit oude wereldse folkverhalen. Het kerstprogramma bevat bekende kerstliederen. 
   
Anúna creëert door de combinatie van adembenemend mooie a capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht een sfeer die je gegarandeerd in hemelse sferen brengt.