BALK TOPfestival

Groove Stories
  • za 9 nov ’24
    09:30
    Diverse zalen
  • Exclusief servicekosten: €3,75 per bestelling. Lees hier over het ruilbeleid. 

BALK TOPfestival: daar moet je bij zijn! 

Meer dan 40 topkoren in de lichte, ritmische muziek op één locatie! 
Tijdens het BALK TOPfestival zindert het op 9 november 2024 in De Doelen in Rotterdam. Geweldige koren en vocal groups brengen hun Groove Stories!  
Zanggroepen in alle soorten en maten raken je in het hart. Met prachtige stemmen, hemelse harmonieën, catchy beats en indrukwekkende podiumpresentaties.  
 
Het BALK TOPfestival is er voor iedereen die van zang houdt.  
Als bezoeker ben je onderdeel van het evenement. Doe met andere koorzangers mee aan leerzame, vernieuwende workshops onder leiding van professionele coaches. Ervaar wat zingen met je doet en ontmoet elkaar in een fijne festivalsfeer met foodtrucks, optredens van jonge bands van muziekopleiding Codarts en verrassende acts als omlijsting. 
 
Special act 
Dekoor Close Harmony uit Utrecht werd tijdens de World Choir Games 2023 uitgeroepen tot dé wereldkampioen in de genres jazz en gospel. Het koor, bekend om hun internationale samenwerkingen, staat onder leiding van Christoph Mac-Carty. https://www.dekoor.nl. 

Special appearance 

MAZE Voices is een ambitieuze vocal group uit Rotterdam onder leiding van Merel Martens. De groep zingt met individuele microfoons en blinkt uit met een innovatieve zangstijl en tomeloze energie. https://www.mazevoices.com.