Judith Agaath

Als Niemand Kijkt
  • za 5 okt ’24
    20:30
    Eduard Flipse Zaal (zitplaatsen met vrije stoelkeuze)
  • Exclusief servicekosten: €3,75 per bestelling. Lees hier over het ruilbeleid. 

Judith Agaath nam het heft in eigen handen. Na 2 jaar hard werken was haar debuutalbum Als Niemand Kijkt af. Maar wie gaat er kijken? Moet je wachten tot je ontdekt wordt als artiest? Eerst tot in detail weten wie je bent, terwijl dat tegelijkertijd veranderlijk is? Hoe lang moet je zoeken naar jezelf voordat je jezelf durft te laten zien? Die zoektocht is eindeloos en zo kwam ze op een heel ander, maar beter idee: waarom huur ik niet gewoon NU de grote zaal van de Stadsschouwburg Utrecht van mijn laatste geld? Zo sprong Judith Agaath met haar eerste album in het diepe. Geen angst, maar gaan. Of eigenlijk: wel angst, maar toch gaan!

Dat smaakt naar meer: een theatertour. Van ‘zo druk met zoeken naar mezelf, dat ik af en toe vergeet om mij te zijn’, naar ‘ik doe wat ik wil doen’. De kern van het album en tevens theatertour: Als Niemand Kijkt van Judith Agaath.

Verwacht een avond met livemuziek, ontwapenende vertellingen en wellicht wat inspiratie om ook jouw dromen achterna te gaan. Sta op, pak aan, ga door! Niet alles hoeft moeilijk te zijn, om te doen wat je wilt. Wellicht een goed idee, om die zin vast te onthouden…

Je kunt Judith kennen van de korte herkenbare teksten die ze deelt op Instagram en haar gedichtenbundel Benner Klavor, beiden onder haar (half)pseudoniem Tante Agaath.