Club Key: Club MC vanderWal

Een avond vol good old fashioned variété, weemoed en verwondering
 • vr 26 jan ’24
  deuren open
  20:00
  start
  20:30
  eind
  23:00
  de Doelen Studio

Komt dat zien, komt dat zien! Variété van MC Vanderwal goes magic in Club Key!

Mis deze kans niet om de sfeer van het legendarische Circus-Variété opnieuw te beleven, maar dan met een eigentijdse twist. MC vanderWal brengt niet alleen variété van wereldklasse naar de Doelen, maar betrekt het publiek ook actief bij de avond door het nieuws van de afgelopen maand door te nemen, door af en toe een verzoekje te zingen. Maar altijd met twee speciale gastartiesten.

Op de eerste editie van Club MC vanderWal 2024 hebben we Belle als gast. Bewonder het lenige slangenmeisje dat zich moeiteloos in de meest onmogelijke bochten wringt, en ontdek de magische kunsten van Zippo, de Chinese sensatie die met speelkaarten dingen doet die je voor onmogelijk hield.

Dus, reserveer je plek en maak je klaar voor een vrijdagavond vol entertainment, variété en magie in Club MC vanderWal. Komt dat zien, komt dat zien! We zien je graag op de laatste vrijdag van de maand voor een onvergetelijke ervaring in de Doelen.

Belle Hannah is in 2019 afgestudeerd aan ’the Academy of Circus and Performance Arts’ met als specialisatie: aerial hoop. Na haar afstuderen specialiseerde ze zich eveneens in contortion en aerial silks.

Zippo komt oorspronkelijk uit China. Door de jaren heen ontwikkelt hij zijn eigen stijl door magie te combineren met dans en theater. Nadat hij naar Europa kwam, won Zippo met zijn originele act verschillende internationale prijzen. Zippo vertegenwoordigde Nederland ook tweemaal op het FISM WK Magic.