Aarde aan Daan

Dagdroompop met energieke grooves

Aarde aan Daan maakt dagdroompop met energieke grooves en teksten bomvol verlangen, soms sferisch en ingetogen, dan weer euforisch, catchy en groots. Met single Je Bent Zo Knap Dat Het Pijn Doet slaat de band rond Nederbelg Daan Hafkamp nu ook elektronische wegen in. Aarde aan Daan mixt een artistieke inslag met een popattitude. Putting the lit in literature.

De liefde bracht Daan ooit van Amsterdam naar Antwerpen. De liefde verliet hem, maar Daan bleef in België en schreef er de songs voor Aarde aan Daan. Op een dag zette hij zijn Pukkelpopticket te koop en ene Helena werd de gelukkige uit 40 gegadigden. Ze bleek ook nog eens gitaar te spelen en trad na Pukkelpop toe tot de band. Helena tipte Hanne als bassiste. En Hanne tipte Renzo als drummer.

Aarde aan Daan bloeide zo uit tot een frisse Belgische band met Nederlanders Daan Hafkamp & Renzo Rijn en Belgen Hanne Vandekerckhove & Helena Mayorga Paredes. De vier wonen in Antwerpen en Gent en zijn sterk verbonden met zowel het Belgische als het Nederlandse muzieklandschap.

Met hun authentieke Nederlandstalige bandsound was Aarde aan Daan in België al support van Tourist LeMC in de Lotto Arena en van o.a. Yong Yello, Brihang en Yevgueni. In Nederland speelde Aarde aan Daan al in het voorprogramma van Froukje en ook tijdens 15 shows van een uitverkochte clubtour van WIES. Eerdere singles passeerden op Radio 1, Studio Brussel, Willy, Radio 2, 3FM en Kink FM.

Nieuwe single Je Bent Zo Knap Dat Het Pijn Doet luidt een tijdperk in waarin de band de beloftes zal inlossen. Aarde aan Daan schiet met nieuwe muziek in een kleurrijke straal door je muzikale stratosfeer.