Blaxtar

(Re)Birthday concert
 • za 25 nov ’23
  deuren open
  20:30
  start
  21:30
  pauze
  22:35
  eind
  01:00
  Eduard Flipse Zaal

Baanbrekende hiphop en spoken word

Bereid je voor op een unieke avond vol ritme, rijm en taalkunst van de hoogste plank. Na een kleine 10 jaar betreedt de baanbrekende hiphop- en Spoken Word artiest Blaxtar het podium weer. Deze feestelijke gebeurtenis viert niet alleen zijn verjaardag, maar ook zijn rijke carrière en de creatieve connecties die opdeed. 

Na 3 solo albums, landelijke tournees, internationale projecten, gastbijdrages op albums van zijn broer Typhoon, Kyteman, Kern Koppen en verschillende tv optredens was het stil rondom Blaxtar,  wiens echte naam Kevin de Randamie is. Maar uit deze show zal blijken dat de man niet stil heeft gezeten. 

LIVE DOCU MET CHRIS KEULEMANS 

Om 21u zal de avond aanvangen met een unieke kijk in het leven en werk van Blaxtar, aan de hand van interviews met familie, vrienden en zaken relaties. Onder leiding van auteur en journalist Chris Keulemans banen we ons een weg door de achtergronden van Blaxtar’s ervaringen en de projecten die daaruit voortkwamen. 

BLAXTAR LIVE 

Na de live docu barst om 23:30 de muzikale reis door Blaxtar carrière los! ! Dit is niet zomaar een concert – het is een verjaardagsfeest dat een rijke mix van muziek, poëzie en verrassingsoptredens belooft.  

Als viering van muziek en creatief verwantschap heeft Blaxtar enkele van zijn meest verrassende artistieke vrienden uitgenodigd. Denk aan Tasha’s World, Xillan, Kern Koppen, Typhoon en meer. Ervaar de magie van Blaxtar als hij het podium betreedt om lyrische parels te droppen, waarbij hij de rauwe kracht van hiphop combineert met de introspectieve diepte van gesproken woord. Verwacht alles van intieme songs tot bombastische beats. Het beloofd een legendarische avond te worden. 

 

Om middernacht poppen we iets met een kurk en is de 46e (re)birthday een feit.