Week van Nalaten aan Cultuur 2022

Van 31 oktober tot en met 4 november is het de Week van Nalaten aan Cultuur, een initiatief van meerdere culturele instellingen om nalaten aan cultuur onder de aandacht te brengen.  


Een culturele instelling opnemen in je testament 
Cultuur is voor veel mensen een waardevol onderdeel van hun leven. Het inspireert, motiveert en zet je aan het denken, over jezelf en over de samenleving. Het brengt plezier en levert bijzondere herinneringen op, met familie, vrienden en onbekenden. Hoe mooi zou het daarom zijn om deze passie en liefde voor kunst en cultuur door te geven aan de volgende generatie? Dat kan door een culturele instelling op te nemen in je testament. Op deze unieke manier verzeker je de toekomst van jouw favoriete culturele instelling en geef je de volgende generatie de mogelijkheid om dierbare herinneringen te creëren. Een kleine gift kan al grote impact hebben! 


Ikwashier010 
In 2020 richtte Stichting Toegift Rotterdam, een initiatief van zeven Rotterdamse culturele instellingen, waaronder de Doelen, het platform www.ikwashier010.nl op. Op dit platform kun je laagdrempelige informatie vinden over hoe je kunt nalaten aan cultuur.  


Behoefte aan meer informatie over nalaten aan de Doelen, of wil je daar eens over in gesprek gaan? Bekijk dan deze pagina (link) of neem contact op met Ciska van Beek via  c.vanbeek@dedoelen.nl  

van 7