ticket verkoop

Je kan via de website tickets bestellen. Heb je liever direct contact met een van onze medewerkers? Kom dan langs of bel naar de Kassa. Om online tickets te kopen, moet je een persoonlijk account aanmaken met een inlognaam en wachtwoord. Je kan de tickets afrekenen met een Visa of Mastercard creditcard of iDeal.

contact

tickets ruilen

Heb je tickets gekocht, maar ben je verhinderd? Geen probleem, je kunt tegen betaling van €3,50 tickets ruilen voor een ander concert of een tegoedbon. Lees hier de voorwaarden.

tickets kwijt

Als u uw abonnement of losse tickets heeft verloren, dan kunt u aan de Kassa een duplicaat afhalen. Naam- en adresgegevens moeten gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke besteller.

korting

Er zijn verschillende kortingsregelingen.

meer over korting

servicekosten

Voor vrijwel alle evenementen worden servicekosten bij de verkoop van tickets in rekening gebracht. De servicekosten zijn de kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concert tickets en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd. De hoogte van de servicekosten verschillen per betaalwijze.

€ 2,75 per order
Tickets versturen € 1,50 per verzending
Tickets zelf printen kosteloos

Voor het in rekening brengen van servicekosten bestaan regels die de Autoriteit Consument & Markt handhaaft. Meer weten over dit onderwerp? Klik hier.

tickets Rotterdams Philharmonisch Orkest

In de zomer 2021 zijn de ticketsystemen van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Doelen gesplitst voor een betere service. Om tickets voor een concert van het Rotterdams Philharmonisch Orkest te boeken word je daarom vanaf nu doorverwezen naar de website van het orkest. Heb je een tegoedbon van de Doelen en wil je een concert van het Rotterdams Philharmonisch Orkest reserveren? Neem dan contact op met de Kassa van de Doelen. Meer informatie en handige tips over het online bestellen via rpho.nl/bestellen.

weet waar je koopt

Koop alléén tickets via de officiële verkoopkanalen. Tickets gekocht via niet-officiële ticketaanbieders worden bijna altijd te duur aangeboden en bieden geen garantie voor toegang. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.