ticket verkoop

Hier vind je alle informatie over de verkoop van tickets.

hoe kan ik tickets reserveren?

Je kan via deze website tickets bestellen. Om online tickets te kopen, moet je een persoonlijk account aanmaken met een inlognaam en wachtwoord. Kom je er niet uit stuur dan een e-mail naar tickets@dedoelen.nl

 

tickets ruilen

Heb je tickets gekocht, maar ben je verhinderd? Geen probleem. Bij de meeste concerten kun je tot de aanvangstijd van het concert (voor € 5,-) tickets ruilen voor een ander concert of een tegoedbon.

lees hier de voorwaarden 

tickets kwijt

Als je tickets hebt verloren, dan kun je een duplicaat afhalen bij de ticket balie. Naam- en adresgegevens moeten gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke besteller.

korting

Er zijn verschillende kortingsregelingen.

meer over korting

servicekosten

Voor vrijwel alle evenementen worden servicekosten bij de verkoop van tickets in rekening gebracht. De servicekosten zijn de kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concert tickets en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd. De hoogte van de servicekosten verschillen per betaalwijze.

De servicekosten en verzendkosten zijn per 1 januari 2024 verhoogd. De afgelopen jaren hebben de kosten gelijk kunnen houden, maar met de huidige prijsstijgingen zijn we genoodzaakt om de servicekosten te verhogen.

  • € 3,75 per order
  • Tickets versturen per post € 2,50 per verzending
  • Tickets zelf printen kosteloos

Voor het in rekening brengen van servicekosten bestaan regels die de Autoriteit Consument & Markt handhaaft. Meer weten over dit onderwerp? Klik hier.

tickets Rotterdams Philharmonisch Orkest

In de zomer 2021 zijn de ticketsystemen van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Doelen gesplitst voor een betere service. Om tickets voor een concert van het Rotterdams Philharmonisch Orkest te boeken word je daarom vanaf nu doorverwezen naar de website van het orkest. Tegoedbonnen van de Doelen zijn niet inwisselbaar bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en vice versa.

weet waar je koopt

Koop alléén tickets via de officiële verkoopkanalen. Tickets gekocht via niet-officiële ticketaanbieders worden bijna altijd te duur aangeboden en bieden geen garantie voor toegang. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.