Asian Spoken Word Night

Host performance & open mic
  • do 14 mrt ’24
    18:00 - 23:00
    Studio 5

De Doelen Studio en SPACE, de jongerenafdeling van Dona Daria slaan de handen ineen om spoken word en poezie performers met (gedeelde) Aziatische roots een platform te geven.   

SPACE haar Young Asian Leaders Community bestaat uit jongeren met een Aziatische achtergrond die samen een community vormen waarin er ruimte is om met elkaar te praten over gedeelde ervaringen. Deze delen ze ook met anderen middels trainingen, events en kennisoverdracht. Asian Spoken Word Night is hier een creatieve uiting van.

Tijdens deze tweede editie is het centrale thema: veerkracht. Maart is de maand van Internationale Vrouwendag, Dag tegen Racisme en Discriminatie en Transgender Zichtbaarheidsdag. Dagen die allemaal belangrijk zijn voor veel mensen en we nodigen dichters van alle achtergronden uit om hun ervaringen te delen tijdens de open mic sessie.

De line-up, samengesteld door Unwanted Words, bestaat uit host en performer Jiye en performers Sanjaya en Nimruz. We zijn weer enthousiast en trots om samen te werken met dit geweldige queer en feministische spoken word platform.

Programma: 
19:30 - 20:00 inloop 
20:00 - 21:00 spoken word performances
21:00 - 21:20 pauze
21.20 - 21:50 open mic