Popquiz

Test je muziekkennis in de Doelen Studio!
  • vr 16 aug ’24
    20:30
    Studio 1 de Doelen Studio

Trommel je vrienden op en laat je muzikale brein kraken! Ben jij zo'n muziekwonder dat een nummer herkent nog voordat het begint? Of sta jij bekend als die ene vriend die altijd de meest bizarre feiten over muziek weet? Dan is dit jouw moment om te schitteren en je muzikale kennis te laten zien in de ultieme popquiz-ervaring in de Studio, gehost door Doelens eigen Esa de Vries!

 

Wat staat je te wachten? Zeven rondes vol vragen en uitdagingen die je muzikale kennis op hilarische wijze op de proef stellen. Kun jij binnen een flits een nummer herkennen en meezingen, zelfs als het in een compleet andere taal is? Nummers en artiesten herkennen aan simpele tekeningen?

 

Vorm een team van maximaal 5 leden en zet jullie naam op de kaart als de muziekexperts van de avond. Maar wees gewaarschuwd, de competitie is even wild als een moshpit op een metalconcert! Er staan mooie muzikale prijzen op je te wachten.

 

Om deel te nemen, hoef je alleen maar een gratis teamticket te bestellen. Slechts één ticket per team is nodig om je in te schrijven. Je krijgt een e-mail na je aanmelding om je teamnaam en teamleden te bevestigen.

 

Dus trommel je vrienden, familie of collega's op, beleef een avond vol plezier, gekkigheid en natuurlijk, muziek in de Doelen Studio!