Valentijns Karaoke + Bingo

een avond vol hartstocht en entertainment
  • za 17 feb ’24
    20:30 - 23:30
    de Doelen Studio

Ben je klaar voor een romantische avond vol muziek, liefde en spanning? Bereid je voor op een onvergetelijke verlate Valentijnservaring gevuld met serenades, duetten en natuurlijk bingo.

Laat je hart spreken en betreed het podium tijdens karaoke. Of je nu solo je liefdesverdriet wilt verwerken of een partner hebt voor een hartverwarmend duet, dit is jouw kans om je liefde door middel van muziek te uiten. En alsof dat niet genoeg is, maak je met deze betoverende melodieën ook nog eens kans op geweldige prijzen!

Terwijl de romantiek in de lucht hangt, zal de spanning stijgen tijdens de bingo. Neem plaats, streep de nummers af en laat je meeslepen door de muzikale vibes. Ontmoet nieuwe mensen, deel lachbuien en creëer herinneringen tijdens deze meeslepende bingo sessie. 

Mis deze kans niet om Valentijnsdag te vieren, je stem te laten horen en misschien zelfs een liefdevolle bingo te beleven. Kom in je meest romantische outfit, breng je geliefde, vrienden en familie mee, en maak je klaar voor een avond vol hartstocht en entertainment op het Doelen Studio's Valentijns Karaoke + Bingo Evenement!

Aanmelden voor karaoke en bingo kan op de avond zelf.