Waluw Vintage Market | de herfst editie

Duurzaam, creatief en helemaal van nu

De Waluw Vintage Market komt na de zomervakantie terug met een heuse herfsteditie. En waar kan die beter plaatsvinden dan midden in Rotterdam, in de prachtige iconische Doelen. Stijlvol, ruim en op een steenworp afstand van Centraal Station.

Curator en interieurstylist van de Doelen Chris Igesz ziet er steeds op toe dat de kwaliteit van het vintage aanbod next level is en blijft. Voor de vijfde Doelen editie, 29 september, wordt het Jurriaans kwartier van de Doelen the place to be. Daar kan de bezoeker eindeloos op zoek gaan naar vintage, bric a brac, curiosa, vinyl, design & fashion. Het neusje van de zalm uit de vintage hoek zal aanwezig zijn met nieuwgevonden items. Fabuleuze fashion, mid-century design en bric a brac., old school vinyl. Niemand gaat met lege handen naar huis is de voorspelling.

Zoals bezoekers gewend zijn is er weer een uitstekende lunch van Maher’s Kitchen verkrijgbaar en draait een gerenommeerde DJ haar favoriete tracks.

Tip van Waluw: Neem naast je betaalpas vooral ook cash geld mee, aangezien sommige vintagehandelaren niet aan pinnen doen. Dichtstbijzijnde ATM staat op Centraal Station bij de kaartverkoop.

Let op tickets via onze website zijn 4,50 aan de deur zullen deze 5,50 zijn! 

Meedoen met deze bijzondere markt? Voor meer info en updates check www.waluw.nl/waluwvintagemarket