Reggae Café

Dé plek voor de Rotterdamse reggaescene
 • za 24 feb ’24
  deuren open
  21:00
  start
  21:30
  eind
  01:00
  de Doelen Studio

Podcast, livemuziek & vibes

Een nieuwe editie van Reggae Café, de hotspot en hub waar liefhebbers van reggae samenkomen om te genieten van de sweetest reggae sounds & vibes, livemuziek en talks met invloedrijke organisatoren en artiesten uit de reggae scene. 

21:30 - 22:15 Reggae Cafe de Podcast 
Reggae Cafe de podcast live in De Doelen Studio! Vaste hosts Dilan Tekin en Joey Martina gaan het gesprek aan met de artiesten, organisatoren, fans en overige makers uit de nationale reggae scene. Deze live podcast is om de maand gratis te bezoeken in De Doelen Studio.
Op zaterdag 24 februari gaat het duo in gesprek met Robby Pinas; Leadzanger van de band ‘’Rebel Jam’’. Daarnaast blikken de heren vooruit op het reggae-jaar wat 2024 moet worden, gaan er geruchten over een nieuw reggae festival in Rotterdam en nog véél meer!

22:30 - 23:30 Rebel Jam (Live-band) 
Rebel Jam is een band die al veel meters heeft afgelegd in de Reggae-scene. Onder leiding van de charismatische Robby Pinas brengt Rebel Jam pure Roots Rock Reggae en goede vibes in een energieke en afwisselende show!

23:30 - 01:00 
Afterparty met selecta 
Geen reden om naar huis te gaan! De afterparty van Reggae Cafe wordt traditioneel afgesloten door een van NL’s beste selecta’s.