Matt Perriment

Akoestisch met strijkers
 • wo 17 apr ’24
  deuren open
  19:30
  start
  20:30
  eind
  21:45
  Eduard Flipse Zaal (zitplaatsen met vrije stoelkeuze)

Matt Perriment, die bekend staat om zijn betoverende optredens in heel Europa en daarbuiten, weet met zijn gedurfde en oprechte indie anthem folkmuziek een prachtige balans te vinden tussen gepassioneerd vertellen en energieke muzikale compositie. Zijn live-optredens laten een levendige en filmische productie zien die de luisteraar zijn aandacht pakt en laat verlangen naar meer. 

Na twee veelgeprezen EP-releases en uitverkochte headlineshows in Londen en Nederland komt Matt Perriment terug met zijn debuutalbum 'Atlantic Skies', met daarop de gloednieuwe singles 'Blockbuster', 'Don't Fade Away' en 'Everything'. Na eerder zijn Europese headline debuut in Notting Hill Arts Club (Londen), Tivolivredenberg (NL) en Paradiso Noord (NL) te hebben uitverkocht, verovert Matt de scene stormenderhand. 

In de afgelopen 4 jaar toerde Matt Perriment met zijn tweede EP 'Memos' naar meer dan 15.000 mensen in 5 landen, haalde hij alleen al op Spotify 2 miljoen streams, behaalde hij 6 New Music Friday-plaatsingen en stond hij in 7 landen in de iTunes singer-songwriter charts.

Matt opende onlangs voor artiesten als Thomas Dybdahl, HAEVN en Nina June in de meest gerenommeerde zalen van Nederland, nadat hij eerder al door heel Nederland toerde, maar ook in Duitsland, Zwitserland, Canada en Nieuw-Zeeland.

"Matt is a gifted singer songwriter living and working in London. His indie/folk is intricate and thoughtful. With a nod to acts like Bears Den and Ben Howard, Matt has captured everything good about the current climate of indie folk, all the while remaining separate and distinct.”

Fairlight Studios