live opname Omroep WNL 'In de Kantine'

begin jouw zaterdagavond met het radioprogramma van Fidan Ekiz en Wieger Hemmer

Radio om naar te kijken: In de Kantine!
Begin jouw zaterdag avond gezellig met het live-radioprogramma In de Kantine, bij ons in de Doelen Studio. Gastvrouw Fidan Ekiz en gastheer Wieger Hemmer ontvangen iedere zaterdag een keur aan bekende en boeiende gasten om de week mee door te nemen. Voor politieke debatten op het scherp van de snede, maar ook voor sport, cultuur en gezelligheid komt u op zaterdag naar De Doelen.

Kom dat zien!
De deuren (en de bar) van De Doelen Studio gaan iedere zaterdagmiddag om 16:00 uur open. Het programma duurt van 17:00 -19:00 uur en wordt live uitgezonden op NPO Radio 1. Wees welkom, In de Kantine! Toegang is gratis.

Elke week ontvangt WNL In de Kantine uiteenlopende gasten! Kom gezellig radio kijken in de Doelen Studio (bar open vanaf 16u) in Rotterdam. Gratis bitterballen! Of luister naar NPO Radio 1 (17-19 uur) voor weer een geweldige show: In de Kantine!

In de Kantine, live in De Doelen en live op NPO Radio 1

In de Kantine is een programma van WNL, NPO Radio 1. Klik hier om uitzendingen terug te luisteren. Weten wat er deze week op het programma staat, en welke gasten u kunt verwachten? Volg In de Kantine op Twitter.

tijdstip

Het programma duurt van 17:00 -19:00 uur en wordt live uitgezonden op NPO Radio 1.

programma