congressen

De Doelen heeft jarenlange ervaring op het gebied van evenementenorganisatie. Van grote internationale evenementen tot intieme symposia – we kunnen de meest uiteenlopende congressen faciliteren.

3 kwartieren

De Doelen bestaat uit drie ‘kwartieren’, samen geschikt voor bijeenkomsten van 100 tot 3000 personen. Elk kwartier heeft zijn eigen entree, een plenaire zaal, een foyerruimte en een aantal subzalen. Afhankelijk van de grootte van een evenement kan er gekozen worden voor het gebruik van één of meerdere kwartieren. In alle gevallen bieden wij volledige exclusiviteit, inclusief een eigen entree.

verhuur op 1,5 meter

Wij volgen de richtlijn om 1,5 meter afstand te bewaren. Hierdoor is de capaciteit in de zalen beperkt. De aantallen zijn exclusief medewerkers van de Doelen en musici. 

Grote Zaal  412 zitplaatsen 
Jurriaanse Zaal  124 zitplaatsen 
Willem Burger Zaal  159 zitplaatsen 

contact

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of om de verschillende ruimtes te bekijken:

010 2171735 / evenementenwerving@dedoelen.nl

naar de Doelen ICC website

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.