Popunie

#51: Unlock your release journey
 • ma 20 mei ’24
  deuren open
  19:00
  start
  19:30
  eind
  20:30
  Studio 8

Welkom bij Meet The Pro: Unlock your release journey! Ben je klaar om je muzikale reis naar nieuwe hoogten te brengen? Vandaag duiken we diep in de kunst van het lanceren van je release en het belang van effectieve marketingstrategieën.

We hebben het genoegen om drie vooraanstaande pro’s op dit gebied te ontvangen. Sammie Sedano, een doorgewinterde artiest die de ups en downs van releases heeft meegemaakt. Noah Smits, een briljante communicatie- en mediastrateeg die de geheimen van doelgerichte promotie onthult en Camila Alvarez Franco, brand manager Hiphop bij Warner Music Benelux, die ons inzicht geeft in het belang van een sterke merkidentiteit in de wereld van muziekmarketing. Bereid je voor op een inspirerende en informatieve sessie boordevol tips, valkuilen om te vermijden en alles wat je moet weten om je releases tot een onbetwistbaar succes te maken!

Deze Meet The Pro is in samenwerking met de Muziekhub GoWest! GoWest! is de nieuwe Muziekhub van West-Nederland: een samenwerkingsverband tussen toonaangevende popkoepels, festivals, podia, oefencentra, popopleidingen, kennisinstellingen, media en makers. Wat we doen? In het nieuwe project The Pitch werken we aan de ondersteuning van jonge makers in hun ontwikkeling om zo samen een bloeiende hiphopscene in de regio's Zuid-Holland en Noord-Holland te realiseren. Met dit regio-overschrijdende samenwerkingsverband voor urban en hiphop-acts en producers in West-Nederland, maken ambitieuze en onderscheidende makers in deze scene kans op een uniek 1-jarig coaching-traject op maat.