Waluw Vintage Market | Xmas Edition

Duurzaam, creatief en helemaal van nu

De Waluw Vintage Market Xmas Edition vindt 10 dagen voor kerstmis plaats, en wel op zondag 15 december. Ruim voldoende tijd om originele kerstcadeaus en unieke outfits te verwerven. Midden in Rotterdam, in de prachtige iconische Doelen en op een steenworp afstand van Centraal Station.

Voor de zesde Doelen editie, 15 december, wordt het Jurriaans kwartier van de Doelen the place to be. Daar kan de bezoeker eindeloos op zoek gaan naar vintage, bric a brac, curiosa, vinyl, design & fashion. Het neusje van de zalm uit de vintage hoek zal aanwezig zijn met nieuwgevonden schatten. Fabuleuze fashion, mid-century design en bric a brac., old school vinyl. Curator en Doelen stylist Chris Igesz zorgt er voor dat geen bezoeker met lege handen naar huis gaat, zijn scherpe blik voor stijl en kwaliteit maakt Waluw Vintage Market tot een uniek evenement in de stad.

Zoals bezoekers gewend zijn is er weer een uitstekende lunch van Maher’s Kitchen verkrijgbaar en draait een gerenommeerde DJ haar favoriete tracks.

Tip van Waluw: Neem naast je betaalpas vooral ook cash geld mee, aangezien sommige vintagehandelaren niet aan pinnen doen. Dichtstbijzijnde ATM staat op Centraal Station bij de kaartverkoop.

Let op tickets via onze website zijn 4,50 aan de deur zullen deze 5,50 zijn! 

Meedoen met deze bijzondere markt? Voor meer info en updates check www.waluw.nl/waluwvintagemarket