de Doelen kids: Zine's maken!

workshop magazine maken met een uitgever
 • vr 23 feb ’24
  deuren open
  10:30
  start
  11:00
  eind
  13:00
  de Doelen Studio

let op: workshop wordt in het Engels gegeven

Kom en doe mee met onze spannende workshop waarin jij en je kinderen de wereld van zines gaan ontdekken! In deze creatieve bijeenkomst gaan we samen aan de slag om jullie eigen unieke zine te maken. Met inspiratie uit jullie eigen verhalen en tekeningen, zullen we samen een A5 zine samenstellen dat je zelfs kunt delen met je vrienden, familie en anderen die je tegenkomt! En alsof dat nog niet genoeg is, enkele exemplaren van jullie zines zullen zelfs te zien zijn in de Doelen!

Tijdens de workshop zullen we niet alleen creatief bezig zijn, maar ook meer leren over de zine-cultuur. We zullen verschillende zines bekijken om inspiratie op te doen en samenwerken met onze gastheer om onze creatieve ideeën tot leven te brengen.

Het programma omvat een kennismaking en inspiratiesessie van 15 minuten, gevolgd door een creatieve sessie van 50 minuten waarin we aan de slag gaan met tekeningen en andere creatieve uitingen. Daarna zullen we onze zines zelf binden en vermenigvuldigen gedurende 20 minuten. We sluiten af met een opruimsessie van 15 minuten.

Ben je klaar voor een middag vol plezier, creativiteit en het delen van verhalen met je kinderen? Doe dan mee aan onze Zine Workshop en ontdek de magie van zelfgemaakte zines!