Club Key: Club MC vanderWal

een avond vol good old fashioned variété, weemoed en verwondering
  • vr 23 feb ’24
    20:30 - 23:00
    de Doelen Studio

Komt dat zien, komt dat zien! Variété van MC vanderWal goes magic in Club Key!

Club Key, iedere vrijdagavond geven we de sleutel van de Studio aan een initiatief of talent in de stad. Deze vrijdag is - na een korte stop - de beurt weer aan MC Vanderwal, voor een avond vol good old fashioned variété en verwondering.

MC Vanderwal beschouwt de plek waar de Doelen in de jaren ’60 verrees als heilige grond. Waar nu deze wederopbouwparel staat, stond eerder het befaamde Circus-Variété. Midden in de woelige stad werden er tussen 1893 en 1933 naast rolschaatsfeesten, operette en filmavonden, internationale circus en variétéartiesten verwelkomt.

Maher's Kitchen
De avond begint steeds om 18:00 uur met het buffet van Maher’s Kitchen: Syrische en Siciliaanse schotels van de Rotterdamse top chef uit Damascus. Het variété programma start rond de klok van 20:00 uur.

programma

Natsumi Scarlett - Curaçao / Amsterdam
Amsterdamse burlesque sensatie Natsumi Scarlett combineert moeiteloos de kunst van het verleiden met vuuracts en luchtacrobatiek. Haar krachtige podiumpersona, geweldig gevoel voor humor en flair voor het extravagante maken haar tot de beste burlesque-pionier van Nederland en een welkome artiest op vele internationale evenementen.
 
Scotty The Blue Bunny - New York / Berlijn
“HALF MAN – HALF WILD ANIMAL”
Sinds 1996 voert Scotty the Blue Bunny zijn bijzondere bouffon-spektakel op, van Hong Kong tot Helsinki, Finland. In circussen, spiegeltenten en speakeasies zingt, fiedelt, draait en goochelt Scotty, en laat hij grote ballonnen knallen met zijn achterwerk.

En natuurlijk MC VanderWal.