Avatar: The Last Airbender in Concert

De muziek en iconische scenes van de serie tot leven gebracht door een live orkest

Let op: de film is Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling

Ervaar de soundtracks van de geliefde animatieserie Avatar: The Last Airbender, uitgevoerd door een live orkest, terwijl Aangs epische reis tot leven komt op een bioscoopscherm.

Dompel jezelf onder in een meer dan twee uur durende show met een live orkest dat de iconische muziekscore van de serie tot leven brengt, in perfecte harmonie met hoogtepunten en favoriete momenten uit de serie. Taiko en Erhu delen de schijnwerpers met violen en klarinetten, terwijl de meest geliefde scènes uit de serie zich afspelen op het scherm. Dit brengt kijkers in de Avatar wereld om de meest memorabele momenten uit de serie te beleven met Aang, Katara, Toph, Sokka, Zuko en meer.  

Deze spectaculaire productie, gecomponeerd en gearrangeerd door de Emmy Award-winnende componist en muzikant Jeremy Zuckerman, vergroot niet alleen de epische omvang en het hoge drama van de serie, maar markeert ook een spannende primeur - de kans om de fascinerende wereld van Avatar: The Last Airbender te ervaren via dit live orkestconcert. 

Mis deze buitengewone kans niet om de epische odyssee van Avatar: The Last Airbender als nooit tevoren te herbeleven.