Prinses Christina Klassiek Concours

Finale Prinses Christina Concours West 1
 • zo 24 mrt ’24
  deuren open
  18:00
  start
  19:00
  pauze
  20:30
  eind
  22:00
  Jurriaanse Zaal

Jong talent op het podium tijdens regiofinale Prinses Christina Klassiek Concours

Zes talentvolle klassieke muzikanten schitteren op het podium tijdens deze regiofinale van het Prinses Christina Klassiek Concours. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Het Klassiek Concours bestaat uit zes regioselecties en -finales, een landelijke halve finale en een finale. Tijdens de regiofinale West 1 laten jonge muzikanten, die tijdens de selecties door een professionele jury geselecteerd zijn, horen wat ze in huis hebben. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle regiofinalisten maken kans op mooie prijzen en op een plek in de Nationale Halve Finale. Reken op een feestelijke en muzikale sfeer; zoveel muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar. 

Over het Prinses Christina Concours 
Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en De Muziekwedstrijd voor de allerkleinsten is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.