Sertab Erener

Europe Tour 2023
  • za 9 dec ’23
    20:15
    Grote Zaal
  • Exclusief servicekosten: €3,50 per bestelling. Lees hier over het ruilbeleid. 

Een avond vol muzikale betovering, waar Sertab Erener haar populairste hits zal vertolken

Sertab Erener, Turkse popdiva en langverwachte superster, komt naar Rotterdam! Opgeleid aan het staatsconservatorium van Istanbul, begon haar carrière als vocalist in diverse bands voordat ze beroemd werd als achtergrondzangeres van Sezen Aksu

In 1992 bracht ze haar eerste album "Sakin Ol" uit. Haar doorbraak op internationale hitlijsten volgde in 2000 met haar prachtige acapella-versie van het nummer "Zor Kadin" van de groep Voice Male. Dat jaar bracht ze ook de EP "Bu Yaz" uit, met indrukwekkende duetten met Ricky Martin ("Private Emotions") en de Griekse zanger Mando ("Ask/Fos"). Bovendien heeft Sertab Erener verschillende nummers van de beroemde Anatolische rockzanger Fikret Kizilok vertolkt.

Sertab Erener maakt een mix van verschillende muziekgenres en combineert elementen van pop, rock, jazz en traditionele Turkse muziek. Ze heeft een veelzijdig vocaal bereik en staat bekend om haar vermogen om haar zangstijl aan te passen aan verschillende muziekstijlen en stemmingen.

Een belangrijk hoogtepunt in haar carrière was haar overwinning op het Eurovisie Songfestival in 2003 met het succesvolle nummer "Everyway That I Can". Dit succes bracht haar naar de studio voor haar allereerste Engelstalige album. Haar recente studioalbum "Ben Yaşarım" staat momenteel hoog in de hitlijsten en bevat onweerstaanbare nummers.

Bereid je voor op een avond vol muzikale betovering, waar Sertab Erener haar populairste hits van dit album zal vertolken, samen met tijdloze klassiekers.

credits

i.s.m. Mystiek Productions