MERT DEMİR

Europe tour 2024
  • za 23 nov ’24
    20:30
    Grote Zaal
  • Exclusief servicekosten: €3,75 per bestelling. Lees hier over het ruilbeleid. 

Bereid je voor op een avond vol new-wave Anatolische muziek met de sensationele Mert Demir uit Istanbul - een popicoon in wording met een wereldse vibe!

Afkomstig uit de bruisende stad begon de muzikale odyssee van Mert Demir in 2017,  waarbij hij R&B, slaapkamerpop en arabeske genres samensmolt tot een harmonieuze symfonie. Vanuit het hart van Istanbul heeft Demir zijn eigen weg gebaand en veel lof geoogst met hits als "Ateşe Düştüm", "Cehennemin Dibi" en "Antidepresan", waarmee hij de hitlijsten domineerde.

Nadat hij tijdens zijn eerste tour al zijn concerten had uitverkocht, maakt Mert Demir zich nu op voor zijn tweede Europese tour. Als sonische ontdekkingsreiziger brengt hij zijn aanstekelijke melodieën en zijn genreveranderende geluiden naar zijn fans. Terwijl het tempo van zijn optreden verandert van downtempo romantische liedjes naar upbeat dansmuziek, blijft één ding hetzelfde: Demirs charisma op het podium.

Bereid je voor op een meeslepend concert waar je meezingt met de grootste Turkse hits van de afgelopen jaren. Boek nu je tickets en wees getuige van de opkomst van een ware muzikale vernieuwer