geannuleerd | Drakenslinger maken voor kinderen

vier Chinees Nieuwjaar in de Doelen
  • za 10 feb ’24
    13:00 - 15:00
    de Doelen Studio

dit evenement is geannuleerd

 

Stap binnen in de bruisende wereld van de Doelen Studio, waar kinderen worden uitgenodigd om een vleugje magie toe te voegen aan het Chinees Nieuwjaar. Dit keer gaan ze aan de slag met het maken van hun eigen draken slingers, een levendige en feestelijke toevoeging aan de viering.

Je krijgt een bouwpakket met kleurrijke stoffen, karton en andere creatieve materialen,  de kinderen leren onder begeleiding van Marsha hoe ze draken kunnen omtoveren tot een speelse slinger. De Doelen Studio verandert in een vrolijke werkplaats, waarin kinderen met enthousiasme en creativiteit hun eigen draken slinger creëren.

Deze activiteit combineert knutselplezier met een vleugje traditie, terwijl kinderen hun eigen draken slingers maken om hun ruimtes te versieren. Een perfecte manier om de feestelijke sfeer van het Chinees Nieuwjaar vast te leggen en een blijvende herinnering te creëren aan een dag vol plezier en creativiteit. Kom en voeg je bij ons voor deze betoverende workshop, waarin we samen de verbeelding laten vliegen

 

concert thema's en series: