Sacreligious

Een levendige ruimte voor BIPOC-lesbiennes en hun gemeenschappen
  • za 27 jan ’24
    deuren open
    20:00
    start
    21:00
    eind
    01:00
    de Doelen Studio

Sacreligious dient als een inclusieve en levendige ruimte voor BIPOC (Black, Indigenous, and People of Color) lesbiennes en hun gemeenschappen, met speciale nadruk op individuen die te maken hebben met meerdere lagen van marginalisatie. Het biedt een platform waar leden kunnen deelnemen aan open discussies, hun sensualiteit kunnen vieren en zich kunnen uiten door de vreugde van dans.

Het primaire doel is het creëren van een oprechte gemeenschapszin, zodat individuen op een dieper niveau verbinding kunnen maken met anderen die hun unieke ervaringen delen. Sacreligious erkent het belang van echte verbindingen, dus streven we ernaar verder te gaan dan digitale interacties.

Sacreligious streeft ernaar een ruimte te zijn waar individuen hun identiteiten kunnen verkennen en vieren zonder oordeel, en waar de diverse aspecten van hun leven worden omarmd. Door een omgeving te creëren die zowel zelfexpressie als begrip aanmoedigt, probeert de gemeenschap barrières te doorbreken en verbindingen op te bouwen buiten de grenzen van de normen van de samenleving.


Huisregels

Wees bewust van je privilege.

Soms moet je beseffen dat je niet het middelpunt van de kamer moet zijn en ruimte moet geven aan mensen die meer gemarginaliseerd zijn dan jij (BIPOC, trans, gehandicapte, gnc-mensen, etc.).

We staan geen enkele vorm van discriminatie of fobie toe.

Als je enige vorm van intolerantie vertoont, word je verzocht te vertrekken.

Vraag om toestemming.

Of het nu gaat om een dans, kus of gewoon een foto.

Zeg het als je je onveilig voelt!

Zeg iets tegen het personeel, ze zijn hier om te helpen.

Voel je vrij om je te kleden, gedragen en zijn zoals je bent! Laat anderen dat ook doen!