Spider-Man Into The Spider-Verse World Tour

Live in Concert - The Film with Live Musicians and DJ
 • za 25 nov ’23
  deuren open
  18:45
  start
  20:00
  pauze
  21:00
  eind
  22:30
  Grote Zaal

Beleef de originele Spider-Verse-film als nooit tevoren met 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' Live in Concert!

Bekijk de volledige film op een gigantisch HD-scherm, begeleid door een samensmelting van een liveorkest, percussie en een scratch-dj. Voel de kracht van de iconische, met hip-hop doordrenkte filmmuziek die het originele Spider-Verse-verhaal wereldwijd tot een sensatie maakte. Een bijzonder evenement, dat geliefde personages, epische muziek en adembenemende visuele effecten uit 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' tot leven brengt in een baanbrekende combinatie van film en live muziek.

Een film van Sony Pictures Animation, geregisseerd door Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman, en geschreven door Phil Lord en Rothman. De film volgt het verhaal van Miles Morales, een personage uit de Marvel Comics en inwoner van Brooklyn. Nadat hij bovennatuurlijke krachten krijgt door een spinnenbeet, realiseert Miles zich dat hij verantwoordelijk is voor het voortbestaan van het multiversum.

Terwijl hij alternatieve versies van zichzelf ontmoet en de mogelijkheden van de Spider-Verse leert kennen, waar meer dan één persoon het masker kan dragen, moet Miles, een Afro-Latijnse tiener, zijn nieuwe krachten onder de knie krijgen om zijn stad te redden van een schurk die alles kan vernietigen.

De muziek voor deze kaskraker is gecomponeerd door de veelvuldig genomineerde voor de Golden Globe en Emmy-winnaar Daniel Pemberton, bekend van zijn werk aan films zoals The Man from U.N.C.L.E., Ocean's 8, Steve Jobs en Molly's Game.

De op hip-hop gebaseerde filmmuziek bevat originele muziek die de elementen van heldhaftigheid en veerkracht belicht, met bijdragen van muziekiconen zoals Post Malone, Lil Wayne, Jaden Smith en Nicki Minaj.

Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling.

Enige concert in Nederland.