Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay

 • zo 10 sep ’23
  deuren open
  19:00
  start
  20:30
  eind
  22:00
  Grote Zaal

Een waardige ode aan Earth, Wind & Fire door de originele gitarist Al McKay en zijn band!

De legendarische gitarist van Earth, Wind & Fire, Al McKay, komt met zijn "Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay" naar onze Grote Zaal. De band neemt de feel van de originele band met zich mee, en zal de beste hits van de groep krachtig en waardig ten gehore brengen! 

Al Mckay kan niet bij het concert aanwezig zijn wegens ziekte. Hij wordt vervangen door origineel Earth Wind & Fire-lid Gregory Moore op gitaar.

De band, The Al McKay Allstars, herbergt de ziel van het originele Earth, Wind & Fire, en houdt de hoge standaard van de live-ervaring van de band in leven. De band is opgericht na het verlaten van de band door Al McKay in 1982, net na de val van EWF. Toen Al McKay de band verliet, was het in 1983 gedaan met het funk en R&B spektakel. 

In 1990 besloot het EWF icoon Al McKay, die ook wel de 'groove director' van de band werd genoemd en "Boogie Wonderland" produceerde en "September" schreef, een band samen te stellen die de ziel van Earth, Wind & Fire hoog zou houden. Gedurende de jaren heeft Al McKay samen met The Al McKay Allstars de wereld rondgereisd en overal de sound van Earth, Wind & Fire gehonoreerd. 

Onder musici en fans van Earth, Wind & Fire staat de band bekend als de top-funk band op de wereld. Dit optreden is het meest dichtbij de oorspronkelijke sound wat je deze dagen kunt meemaken.

Een unieke kans en ervaring die je niet mag missen! 

DE KAARTVERKOOP VOOR DIT CONCERT START OP WOENSDAG 12 APRIL OM 10:00