Vineyard is op zoek naar een
horecamanager
Wat ga je doen als horecamanager?
Met een glimlach ontvang jij met je team de eerste gasten. Je biedt een oprechte glimlach en geeft iedereen die binnenkomt een welkom gevoel. Voor jou loopt iedereen graag een stapje harder. Als jij er bent, is het heel duidelijk waar iedereen staat en wat de taken zijn. Altijd gefocust maar met een onuitwisbare glimlach sta jij - samen met je collega’s - paraat en zorg je dat het de gasten aan niets ontbreekt.
- Jij bent de drijvende kracht achter het soepel functioneren van de verschillende Studio’s. Met jouw zorgvuldige aanpak op het gebied van voorbereiding, uitvoering en afhandeling kunnen we alles met een gerust hart aan jou overlaten.
- Met jouw enthousiasme weet je het team te motiveren en te verbinden. Je werkt actief mee, coacht supervisors, koks, bedieningsmedewerkers en afwassers. Na een drukke lunch regel je de planning en controleer je de voorraden en ruimtes. Is alles in orde?
- Je streeft naar perfectie, zowel in de sfeer en uitstraling van het restaurant als in de organisatie erachter. Alles, van het interieur tot de werkruimtes, ziet er dankzij jou altijd verzorgd uit.
- Gastvrijheid zit in jouw DNA. Met gemak manoeuvreer je met een dienblad door de restaurants en zorg je dat gasten niets tekortkomen.
- Je stuurt, via de supervisors, het bedieningsteam aan met een scherp oog voor detail. Geen enkel zoutvaatje, vergeten glaasje water of onaangestoken kaarsje ontgaat jou.
- Je hebt een fijne en efficiënte samenwerking met het keukenteam, waardoor de communicatie tussen keuken en bediening vlekkeloos verloopt.
- Je zorgt voor een optimale planning en bezetting, afgestemd op de behoeften van elke dienst. Van de vroege openingsactiviteiten tot de perfecte service gedurende de dag en een gedetailleerde afsluiting in de avond.
- Naast de dagelijkse operatie kijk je uit naar het bespreken van sheets voor verschillende evenementen en teamoverlegmomenten. Hier kun je jouw visie laten gelden en écht impact maken.
- Je bepaalt de inkoop, personeelsbehoefte en planning. Je houdt de arbeidsproductiviteit en brutowinstmarge scherp in de gaten.
- Met de bedrijfsmanager, chef en souschefs werk je aan de samenstelling van menu’s, de menukaart, het foodbook, en de wijn- en drankenkaart. Je doet actief suggesties voor het verbeteren en vernieuwen van het assortiment.
Wie ben jij als horecamanager?
In jouw DNA zit een oprechte vriendelijkheid besloten. Je lacht vanuit je hart.
- De horeca en/of evenementenbranche op hoog niveau zijn bekend terrein.
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie en bent [bij voorkeur] leermeester.
- Je bent een echte kwaliteitsmaker die met minder dan uitstekend geen genoegen neemt.
- Je ontwikkelt jezelf graag, je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen.
- Snel schakelen kost jou geen enkele moeite, net als procesmatig en praktisch denken.
- Avond- en weekenddiensten passen prima in jouw agenda.
Wat bieden wij jou?
- Een fulltime baan [38 uur per week].
- Wij registreren alle [over]uren.
- Mogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen met behulp van diverse trainingen en opleidingen.
- Een salaris tussen de €4250,- en €4750,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
- Reiskostenvergoeding.
- Een werkplek waar gezondheid centraal staat: van gezonde lunches tot een bijdrage in sportfaciliteiten.
- Gezellige personeelsborrels en jaarlijks een zomer- en winterfeest.
Zijn wij een match? Ben jij enthousiast geworden en klaar voor deze leuke baan?
Vineyard hoort graag van je! Solliciteer en ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan hun team in deze bijzondere omgeving.
Vragen of solliciteren? Bel Marike Kersbergen-Dölle op 030-303 55 76 of mail naar personeelszaken@werkenbijvineyard.nl.