je bezoek plannen

bezoekersinformatie

Wij leven weer in onzekere tijden en helaas is het vanaf zondag 28 november 's avonds opnieuw stil in onze zalen. Wij hopen dat het goed met je gaat en zien je graag weer terug wanneer het kabinet aangeeft dat er weer muziek in onze zalen mag klinken. 

wat nu?
Alle concerten die tussen 28 november en 18 december 2021 na 17 uur plaatsvinden kunnen tot onze spijt niet doorgaan vanwege de avondlockdown.  De Doelen Studio zal in deze periode sluiten. 

annuleringen en verplaatsingen
Bij annulering heb je recht op restitutie en bij verplaatste concerten bieden we ook de mogelijkheid om je geld terug te vragen. 

bereikbaarheid
De Kassa is tot nader bericht gesloten voor bezoekers en enkel telefonische bereikbaar. Houd je servicemail in de gaten voor concerten (of evenementen) die in deze periode plaatsvinden ivm de aangescherpte maatregelen. 

Wij nemen met iedere bezoeker persoonlijk contact op over de concert tickets. 

bezoek de Doelen

eten en drinken in de Doelen

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.