Spelletjesavond

een gecureerde spelletjesavond driedaagse door Tabletop Kingdom
  • do 28 dec ’23
    18:00 - 23:00
    de Doelen Studio
  • vr 29 dec ’23
    20:30 - 00:00
    de Doelen Studio
  • za 30 dec ’23
    19:00 - 00:00
    de Doelen Studio

Bij Tabletop Kingdom Rotterdam vind je alles wat je maar nodig hebt op het gebied van spellen. Ze nemen hun collectie mee naar de Doelen studio voor een spelletjesavond driedaagse.


De volgende spellen hebben ze geselecteerd:


Exploding Kittens is een vlug kaartspel waar je moet voorkomen dat je niet explodeert! Speel je kaarten zorgvuldig uit, pest je medespelers en trek vooral die Exploding Kitten niet aan het eind van je beurt. The last person standing wins!

Tijdens het spelen van Wrong Party raap je de leukste 'party' bij elkaar, of dat nu een verkleedfeestje, een politieke partij of een groep avonturiers in een fantasiewereld is.

Speciaal voor duo's brengen we Patchwork mee. Beide spelers moeten een zo mooi mogelijk kleed in elkaar puzzelen en daarbij de meeste knopen verzamelen. Let wel; elk stukje dat je pakt bepaalt hoeveel tijd je tegenstander heeft om hun volgende stuk te kiezen!

In Machi Koro 2: Polis bouw jij aan de stad van de toekomst. Kies slim welke gebouwen je in jouw stad plaatst, want op elke beurt valt er geld te verdienen. Bouw jij uiteindelijk de meest succesvolle stad?

Challengers neemt je mee naar een wereld vol met mensen, aliens, ridders en superhelden. Elke ronde strijd je met jouw samengestelde leger aan personages tegen een nieuwe tegenstander die weer andere challengers klaar heeft staan.

Bouw je eigen taveerne in De Taveernen van de Oude Stad. Iedere speler start met dezelfde herberg, maar iedereen krijgt de kans om deze om te toveren tot de beste, gezelligste en meest succesvolle taveerne.

De hierboven genoemde spellen liggen klaar voor jullie, dus kom gezellig een van de drie dagen langs.