Jeroen Willems en Marleen Scholten zingen Dowland

Flow my tears
Twee mensen op toneel: een man en een vrouw die van elkaar houden, die om elkaar geven. Maar zijn ze in staat om echt tot elkaar te komen? Lukt het hun elkaar werkelijk te zien? Met regisseur Paul Koek maakte Jeroen Willems eerder Orfeo, sterk muziektheater met liederen van Monteverdi. Nu gaan ze aan het werk met de bijzondere muziek van een Britse tijdgenoot: John Dowland, de componist van de melancholie. In Flow my tears treedt naast Willems Wunderbaumactrice Marleen Scholten op als zangeres. Behalve de uitstekende musici van De Veenfabriek spelen ook meesterblokfluitist Walter van Hauwe en clavecinist Frans de Ruiter mee in de voorstelling.
31 mrt
20:15
  • za 31 mrt
    20:15
    Rotterdamse Schouwburg
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

De Veenfabriek Paul Koek regie Jeroen Willems spel en zang Marleen Scholten spel en zang Walter van Hauwe blokfluit Ton van der Meer toetsen Frans de Ruiter clavecimbel John van Oostrum gitaar en anderen Werken van John Dowland in een enscenering van Paul Koek