geef de Doelen cadeau

Het plezier van een concert bezoeken, een voorstelling cadeau geven of samen investeren in de toekomst. 

Bij de Doelen zijn er verschillende mogelijkheden om cadeaus te geven en te ontvangen. de Doelen cadeaukaart is de manier om de kracht van muziek te beleven. de Doelen vrienden is de manier om een betekenisvolle bijdrage aan kunst cadeau te geven. 

Kies uit twee opties

de Doelen vrienden

Wil je iets speciaals doen voor een vriend(in) of geliefde? Geef dan hét unieke cadeau van vriendschap.
Met deze vriendenbijdrage help je de Doelen betekenisvolle muziek in het concertgebouw te programmeren voor alle Rotterdammers. 

Degene die het vriendencadeau ontvangt krijgt uitnodigingen voor bijzondere evenementen, kortingen, gratis tickets, rondleidingen achter de schermen en natuurlijk een nieuwsbrief over alles wat we dankzij onze vrienden kunnen doen.

de Doelen cadeaukaart

Trakteer je dierbaren op een ervaring! Met ons diverse programma bieden we voor elk wat wils. Van klassieke orkesten tot hedendaagse meesterwerken; je kunt een onvergetelijke avond vol muziek schenken. Bekijk de concertagenda en kies het perfecte muzikale cadeau. 

De cadeaubon kan zelf geprint worden om cadeau te doen. De cadeaukaart is 24 maanden geldig en kan via de website van de Doelen of aan de kassa ingewisseld worden voor een concert naar keuze.

Let op! Concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest zijn uitgesloten