ticketverkoop

Ontdek alles wat je moet weten over het bestellen en betalen van tickets, servicekosten, cadeaukaarten en nog veel meer. Bij ons is het eenvoudig en veilig om tickets te kopen. Heb je vragen over onze ticketverkoop? Geen zorgen! We hebben alle antwoorden voor je klaarstaan. 

bestellen en betalen

bestellen en betalen

Voordat je online tickets kunt kopen, vragen we je om eerst een persoonlijk account aan te maken. Als je hierbij hulp nodig hebt, stuur dan gerust een e-mail naar tickets@dedoelen.nl

Je kunt je tickets betalen met Ideal, Creditcard, Podiumcadeaukaart, Doelen giftcard of een tegoedbon van de Doelen (niet van het Rotterdams Philharmonisch Orkest). Tijdens het afrekenen kun je een van deze betaalmethodes kiezen uit het menu.

Als je nog een klein bedrag op je tegoedbon of cadeaukaart hebt, verwerk dit dan eerst. Het bedrag wordt verrekend met je bestelling en daarna kun je het restant met iDEAL of Creditcard betalen.

 

servicekosten

Bij alle evenementen worden servicekosten toegevoegd aan de ticketverkoop. Met deze servicekosten dekken we de kosten die de Doelen maakt om het betalen, maken en verzenden van concertkaartjes en/of e-tickets mogelijk te maken. De kosten worden per transactie berekend. 

Orderkosten:
€ 3,75 per order
Tickets versturen per post € 2,50 per verzending

Voor het in rekening brengen van servicekosten bestaan regels die de Autoriteit Consument & Markt handhaaft. 

de regels

 

cadeaukaart

We accepteren naast de cadeaukaart van de Doelen ook de Podiumcadeaukaart en de Theater en Concertbon (de papieren voorloper van de Podiumcadeaukaart).

Met de cadeaukaart van de Doelen en de Podiumcadeaukaart kun je online betalen. Let op: de Podiumcadeaukaart heeft een pincode die onder het grijze stickertje zit. Je kunt deze wegkrassen om de pincode te zien.

 

wachtlijst

Als het concert uitverkocht is, kun je je op de website aanmelden voor de wachtlijst. We bewaren de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Als er tickets terugkomen sturen we je een e-mail waarin je kunt laten weten of je de tickets nog wilt bestellen.  

 

tickets vergeten

Als je je tickets kwijt bent of de e-mail niet kunt vinden, ga dan naar de ticketbalie en vraag een kopie of om de tickets opnieuw digitaal te ontvangen. Zorg ervoor dat je naam- en adresgegevens overeenkomen met die van de originele bestelling.

 

weet waar je koopt

Koop je tickets alleen via de officiële verkoopkanalen. Tickets die je via andere, niet-officiële aanbieders koopt zijn meestal te duur en niet altijd geldig.

veilig kopen

 

mijn account

inloggen

Je kunt op twee manieren inloggen: met je gebruikersnaam en wachtwoord, of je kunt een code naar je e-mailadres laten sturen. Het is belangrijk om even te wachten nadat je je wachtwoord of de code hebt ingevoerd. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken.

maak nieuw account 

 

persoonlijke gegevens

We vragen om je gegevens, zodat we je op de hoogte kunnen houden van belangrijke updates en je kunnen bijstaan als je vragen hebt over je tickets. Bijvoorbeeld als je ze nog niet hebt ontvangen of als je iets wilt aanpassen aan je bestelling

 

gegevens wijzigen

Ben je al ingelogd? Pas eenvoudig je gegevens aan in je accountformulier op de website.

gegevens aanpassen

 

tickets annuleren of ruilen

verhinderd

Heb je kaartjes gekocht voor een concert, maar kun je onverwacht niet gaan of ben je ziek geworden? Geen probleem, je kunt de tickets meestal ruilen voor een ander concert of een tegoedbon.

tickets annulerenkorting

25% seriekorting bij 4 concerten

Als je 4 of meer verschillende concerten uit ons programma kiest krijg je 25% korting op je bestelling. Deze aanbieding is geldig voor alle concerten met seriekorting.
Let op: als je later losse tickets bijbestelt, krijg je geen 25% korting, tenzij je voor minimaal 4 verschillende concerten tickets reserveert.

Dit aanbod geldt niet voor al bestaande kortingen, zoals het CJP- of jeugdtarief.

concerten met seriekorting

 

jongerenkorting & CJP-pas

Ben je 30 jaar of jonger, of heb je een CJP-pas? Dan kun je de meeste concerten bijwonen voor maar €10. Vergeet niet je CJP-pas of identiteitsbewijs mee te nemen, bij de ingang kunnen ze je vragen om dit te laten zien.

Om een kaartje te kopen met de korting, moet je aan een van de volgende voorwaarden voldoen:

  • 30 jaar of jonger 
  • CJP-pashouder
  • CJP Docentenpas 

voor een tientje naar de Doelen

 

We Are Public

We Are Public is de nieuwe manier van cultuur ontdekken en bezoeken. Op dit platform vind je iedere dag de beste cultuurselectie van Nederland. Als je lid wordt kun je overal naartoe, voor een vast bedrag per maand.

We Are Public

 

korting met actiecode

Als je een speciale code hebt ontvangen om korting te krijgen op een concertticket, voer deze dan tijdens het bestelproces in, in het daarvoor bestemde veld linksboven in het scherm. Als de code geldig is, zie je vanzelf de kortingsprijs verschijnen.