Game muziek door het Noord Nederlands Orkest en Koor

Muziek uit Starfield, Assassin's Creed, Final Fantasy en veel, veel meer
  • do 30 jan ’25
    20:15
    Grote Zaal
  • Exclusief servicekosten: €3,75 per bestelling. Lees hier over het ruilbeleid. 

Het Noord Nederlands Orkest speelt Gamemuziek! Laat je omverblazen door bekende tracks uit Starfield, Assassin's Creed, Final Fantasy, HALO en nog veel meer. Deze muziek móet je eens live, in de concertzaal, gespeeld door een groot orkest gehoord hebben. 
 
Muziek is bij computer- en videospellen net zo belangrijk als de beeldkwaliteit. Vroeger waren dat vooral elektronische klanken, tegenwoordig voeren blazers en strijkers de boventoon. De makers zijn gevestigde en avontuurlijke componisten. Ze putten hun inspiratie uit eeuwen klassieke muziek en geven die op een eigentijdse manier vorm. Dit concert is een buitenkans om deze muziek eens niet door je boxen, maar live in de concertzaal te horen.

De stem van zangeres Julie Elven zal voor vele gamers niet onbekend zijn. Zo leende ze haar stem voor de originele soundtracks van onder andere Horizon Forbidden West, World of Warcraft, Overwatch, League of Legends, RuneScape en Total War. 

concert thema's en series:

programma

met o.a. muziek uit Starfield, Assassin's Creed, Immortals, Rayman Legends, Mario + Rabbids Kingdom Battle, Final Santasy en HALO 

credits

Noord Nederlands Orkest en Koor | Julie Elven zang