Dag van de Rotterdamse Hospitality in de Doelen

maak kennis met alle mogelijkheden binnen horeca, cultuur en ontspanning 


Op woensdag 8 maart komen studenten, mensen die van baan willen wisselen en werkzoekenden in de Doelen alles te weten over de gastvrijheidssector tijdens de Dag van de Rotterdamse Hospitality. Tal van bedrijven, opleiders en partners uit de sector staan klaar om geïnteresseerden te ontvangen en kennis te laten maken met alle mogelijkheden binnen horeca, cultuur en ontspanning. 
 
Gedurende de dag kan elke Rotterdammer die op zoek is naar werk, een studiekeuze moet maken of van studie of baan wil switchen de Hospitalitybeurs in de Doelen bezoeken om zo in contact te komen met interessante werkgevers en opleiders. Tussen 9:00 en 15:00 uur worden verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een Hospitalitygame en een beurs. Zie, proef, ruik en beleef wat werken in de sector inhoudt en laat je inspireren voor een carrière in de hospitality sector! 
 
Brenda Cumaunang, HR-manager van de Doelen en tevens voorzitter van de Rotterdamse Culturele Basis: “Met deze dag zetten we, vanuit de gedachte van het Leerwerkakkoord, een eerste mooie, zichtbare stap naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt voor de hospitalitysector.” 
 
Schrijf je hier in voor de game en/ of de beurs en wellicht ben jij binnenkort onderdeel van de Rotterdamse Hospitality! 
 
 
over De Dag van de Rotterdamse Hospitality  
De Dag van de Rotterdamse Hospitality is een initiatief van de Rotterdamse Culturele Basis (RCB), de Rotterdamse Hotel Combinatie (RHC), Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Rotterdam (KHN),de mbo-instellingen Albeda en Zadkine en het MKB Rotterdam Rijnmond. De partners organiseren de dag gezamenlijk vanuit het Leerwerkakkoord, met de gemeente Rotterdam als hoofdpartner. 
 
 

van 7