Christine Rama-Changoer nieuw lid
Raad van Toezicht de Doelen

Rotterdam, 2 oktober 2019
 
De Raad van Toezicht van concert- en congresgebouw de Doelen, bestaande uit Mariëtte Hamer, Geert Haksteen, Thomas Heerkens, Anneke Hogenstijn, Huib Pols en Marianne de Waard-Preller, is uitgebreid met een nieuw lid. Christine Rama-Changoer (32 jaar) is senior consultant en ondernemer. Met haar expertise hoopt ze de Doelen voor een nog breder en jonger publiek toegankelijk te maken.
 
Van alle markten thuis
De afgelopen jaren heeft Christine als toezichthouder, projectleider en adviseur bijdrage geleverd aan strategie-, risicomanagement-, governance- en organisatieontwikkelingsvraagstukken  met name binnen de financiële sector. Christine werkt momenteel als Senior Consultant bij SeederDeBoer. Hiernaast is de doelgerichte professional oprichter en mede-eigenaar van Rama Misier.
 
Een mooie toekomst
Als één van de belangrijkste en drukst bezochte muziekpodia van het land realiseert de Doelen jaarlijks een kwalitatief hoogwaardig internationaal programma van concerten met klassieke muziek, wereldmuziek, pop en jazz. Christine’s motivatie om toe te treden tot de Raad van Toezicht is om samen met collega toezichthouders vanuit haar rol een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendige Doelen. “Ik zie de Doelen als een ontmoetingsplek waar mensen van jong tot oud, met allerlei achtergronden en uit diverse steden elkaar treffen om te genieten van wat hen verbindt. Dit kan zowel een concert als een congres zijn.”
 
Raad van Toezicht
De Raad van Toezicht van de Doelen houdt integraal toezicht op het beleid en beheer van de Raad van Bestuur en toetst het beleid en de uitvoering daarvan. De Raad bestaat inclusief zijn nieuwste aanwinst Christine uit 7 leden en streeft naar een evenwichtige spreiding van deskundigheid onder de leden.